пл. България 1, НДК - административна сграда, партера, зала 13
София,
България
23.3779151
42.6234477
UserLikes
Име:

СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА

Адрес: София, пл. България 1, НДК - административна сграда, партера, зала 13
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.sce-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Борси - стокови
Дейност:

Стокова борса

Ключови думи: борса, стокова борса инвестиции, стокова борса, продажба на стоки, търговия
  • catalog.bg
  • СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА

Галерия


СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА


Виж на картата

Сподели във Facebook


За нас

Софийска стокова борса АД (Sofia Commodity Exchange) - първия и най-голям организиран, концентриран и бързоликвиден борсов пазар в България. Тук, ползувайки се от традиционните за борсовата търговия гаранции и улеснения, Вие можете да осъществите бърза и сигурна покупка или продажба на големи количества стоки с фиксиран произход и доказано качество на истински равновесни пазарни цени. ССБ АД предоставя най-добрите в страната условия за активна търговия на едро - осигурява глобален пазар за бизнесмените, гарантира равновестни цени за търговците, улеснява снабдяването на производителите с необходимите им суровини и материали.


Софийска Стокова Борса АД няма ваканционен период, както нямат почивен ден търговците и бизнесмените, които тя обслужва.Правилата и процедурите на откритата дискусия между продавачи и купувачи осигуряват една публична, прозрачна, открита, цивилизована и честна търговия.


Офертите за спот пазара на ССБ АД се приемат в Секретариата на борсата до 13.30 часа всеки вторник. Както предварителното подаване на офертите, така и тяхното търгуване на сесиите на ССБ АД се реализира от правоспособни борсови посредници - брокери, търгуващи по поръчка и за сметка на своите клиенти.


Брокерите са много добре подготвени професионалисти, познаващи не само борсовите правила и механизми на тържищната търговия, но и пазарната конюнктура за търгуваните стоки.Критерий за тяхната работа е бързото осигуряване на качествени услуги и максимални изгоди за своите клиенти, тъй като от това зависи и собственото им заплащане.


Резултатите от вече проведените сесии и котировките на цените на интересуващите Ви стоки можете да намерите: в ИНТЕРНЕТ, чрез информационната система Телевест и периодичния печат:


Hе забравяйте за специфичните предимства и гаранции, които Ви осигурява борсовата търговия чрез Софийска Стокова Борса:
● без некоректни и излишни посредници Вие ще намерите платежоспособен купувач;
● стоките, които Вие ще закупите са с гаранции за произхода и качеството си;
● сделките Ви ще бъдат сключвани винаги само при предварително посочена от Вас цена, с реална възможност за подобряването й на борсовата сесия;
● имате изключителен шанс за бърза реализация и постигане на благоприятен за Вас резултат, поради съсредоточаването на голям брой потенциални клиенти на ССБ;
● комисионната за борсата е изключително ниска и се плаща само след реализиране на сделка - 0.15% от нейната стойност за зърно и 0.20% за останалите стоки.

 
Открийте ни в Google+